[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.
Úvodná strana Blog O posteliach Doprava alebo montáž postele? S nami sa o nič nemusíte starať!

Doprava alebo montáž postele? S nami sa o nič nemusíte starať!

Zvažujete nákup novej postele, ale bojíte sa, že ju nezložíte správne? Nechcete svoju novú posteľ poškodiť alebo nemáte nikoho, kto by vám s touto nie práve ľahkou úlohou pomohol? Nezúfajte a čítajte ďalej!

Zvažujete nákup novej postele, ale bojíte sa, že ju nezložíte správne? Nechcete svoju novú posteľ poškodiť alebo nemáte nikoho, kto by vám s touto nie práve ľahkou úlohou pomohol? Nezúfajte  a čítajte ďalej!

Poskladanie a montáž postele nie je úplne jednoduchá úloha. Takisto sa môže stať, že nemáte nikoho, kto by vám ju pomohol vyniesť na poschodie alebo pridržiaval pri montáži. Na koho sa môžete obrátiť? Odpoveď je jednoduchá, na nás! Naši šikovní odborníci v PreSpánku vám pomôžu aj s tou vašou posteľou.

Vieme, že väčšina z vás nevlastnia dostatočne veľké auto na prepravu vami vybraných kúskov do vašej spálne. Preto sa nemusíte obávať a obráťte sa na nás s dopravou aj montážou.

Ako je to tento mesiac?

V marci na vybrané postele poskytujeme dopravu a montáž zadarmo. Naši kolegovia vám posteľ privezú, vynesú na poschodie a zmontujú priamo na mieste. Ani  o odpad sa nemusíte starať. Čo si privezieme naviac, to si tiež odvezieme a vám zostane iba krásna nová posteľ vo vašej spálni, na ktorej si užijete zdravý spánok po celú noc. Už sa tešíte? Tak neváhajte a navštívte niektorú z našich predajní PreSpánok ešte tento mesiac. Akcia platí do 31.03.2019 alebo do vypredania zásob.