[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.
Úvodná strana Blog Tipy pre zdravý spánok Vykopte vojnovú sekeru medzi vami a chrápaním

Vykopte vojnovú sekeru medzi vami a chrápaním

K spánku je potrebný pokoj a hoci chrápajúceho človeka jeho nevábne rezajúce zvuky neprebudia, čo na to hovoria spolu nocľažníci? Chrápanie je samo o sebe nepríjemné a aj keď to Vaše zdravie nijako neohrozí, predsa len sa jedná o nevítaného hosťa.

K spánku je potrebný pokoj a hoci chrápajúceho človeka jeho nevábne rezajúce zvuky neprebudia, čo na to hovoria spolu nocľažníci? Chrápanie je samo o sebe nepríjemné a aj keď to Vaše zdravie nijako neohrozí, predsa len sa jedná o nevítaného hosťa.

Hovoríte, že ste už vyskúšali všetko od loptičky pod vrchným dielom pyžama až po špeciálne kvapky od slávneho okresného šamana? V prípade, že nič nezabralo, urobte svojmu partnerovi bylinkový čaj z medovky či materinej dúšky pred spaním a zakúpte mu vankúš z materiálu TEMPUR, ktorý redukuje chrápanie.klasický vankúš dievčatko model

Prednosti vankúša TEMPUR

Hlavnou prednosťou vankúšov z materiálu TEMPUR je široká škála tvarov a prevedení. Vhodné riešenie tak nájde každý, či už spí na chrbte, na boku alebo na bruchu. Sú totiž špeciálne tvarované a navrhnuté na jednotlivé polohy spánku a voliť by ich mal človek práve podľa toho, v akej polohe spánku strávi najväčšiu časť noci.

Ďalšou výhodou je možnosť voľby zodpovedajúcej veľkosti a výšky vankúša pre telesnú stavbu spáča a vybranú polohu spánku, ktorá hrá pri výbere vankúša tiež dôležitú úlohu. Všetky Vankúše TEMPUR sú potom vďaka unikátnemu materiálu maximálne prispôsobivé ku krčnej chrbtici a jej svalstvu. Na celú oblasť krku a hlavy je tak vyvíjaný oveľa menší tlak, ktorého dôsledkom je zníženie tlaku krvného obehu a zlepšenie cirkuláciu krvi.

Vďaka týmto nenahraditeľným vlastnostiam sú vankúše TEMPUR skvelým pomocníkom pri tlmenie bolestí pohybového aparátu. Takisto minimalizujú poruchy spánku a v neposlednom rade tlmia prejavy chrápania.

Jedinečné vlastnosti vankúšov TEMPUR

  • Možnosť voľby tvaru vankúša zodpovedajúcemu Vašej polohe spánku
  • Možnosť voľby veľkosti a výšky vankúša zodpovedajúcemu Vašej stavbe tela
  • Unikátny pre oporu krku a hlavy vďaka inovatívnemu materiálu TEMPUR
  • Tlmenie bolestí pohybového aparátu, chrápania a spánkových porúch
  • Pokojnejší spánok a relaxáciu svalov počas noci

ombracio sonata cloud vankúš

 

Anatomický vankúš TEMPUR Ombracio

Vankúš TEMPUR Ombracio je dokonalý vo svojej prispôsobivosti v akejkoľvek pozícii spánku. Keď si všimnete špeciálne vytvarovaný dizajn, nejde o moderný dizajnový výstrelok, ale o dômyselné tvarovanie poskytujúce potrebnú oporu a uľahčujúce dýchanie pri polohe na bruchu.

Vankúš tak za všetkých podmienok napomáha navracať krčnú chrbticu a jej svalstvo do optimálnej polohy. Použitý materiál TEMPUR v jadre vankúša, poťah textílie s 3D technológiou i tvar boli navrhnuté tak, aby zabezpečili ten najväčší komfort pri spánku na bruchu.

Vychutnajte si pohodlnejší a pokojnejší spánok každú noc s vankúšom TEMPUR.

ombracio vankúš žena model