[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.
Úvodná strana Blog O spánku Čo je to kontinentálna posteľ?

Čo je to kontinentálna posteľ?

Čo je to kontinentálna posteľ tiež známa ako Kontibed čiže posteľ typu Box Spring? Prečo je kontinentálna posteľ tak pohodlná? Je to jednoduché - správne spojenie rôznorodých vrstiev a veľká výška sú tým, čím si vás kontinentálne lôžko získa na prvý pohľad.

Po náročnom dni, často plnom rýchlosti, stresu, fyzickej a psychickej aktivity, je dobré starať o kvalitu nášho spánku. Väčšinou si nevážime jeho regeneračné účinky a predsa, zdravý spánok obnovuje biologické sily nášho tela a je zdrojom energie a dobrej kondície.

Kontinentálna postel' typu boxspring

Predovšetkým pohodlie

Dovoľme si každý večer trochu luxusu. Kontinentálne lôžka sú postele veľkej variability. Nájdete ich vo všetkých štvor-a päťhviezdičkových hoteloch po celom svete. 

S kvalitným kontinentálnym lôžkom máte krajinu snov, plnú harmónie a odpočinku na dosah a môžete sa tak ľahko presunúť do rozprávkovej krajiny plnej pokoja, harmónie a pohodlia. Kontinentálna postel urobí z vášho spánku a snívania kráľovský prežitok, elegantne, pohodlne a s noblesou ... Obklopí Vás perfektne prepracovanými detailmi a príjemnými materiálmi.

ortopedicky prispôsobený matrac postele continental comfort

Premyslená konštrukcia

Premyslená o preverená konštrukcia je práve to, čo robí kontinentálnu posteľ výnimočnú. Vrchný matrac (Topper) zabezpečuje pocit mäkkosti, pri súčasnom zachovaní optimálnej pružnosti. Prečo je kontinentálna posteľ tak pohodlná? Je to jednoduché - správne spojenie rôznorodých vrstiev a veľká výška sú tým, čím si vás kontinentálne lôžko získa na prvý pohľad.

konštrukcia kontinentálnej postele

Vrchný matrac

Umocňuje nezameniteľný pocit komfortu a zážitok z hlbokého spánku na kontinentálnych posteliach.

Nosný matrac

Taštičkový matrac, ktorý má jednotlivé pružiny uložené v textilných puzdrách. Každá pružina reaguje samostatne, čím je zaistené perfektné rozloženie tlaku, podpora tela pri všetkých režimoch spánku (na boku, na chrbte, ...) a efektívna podpora chrbtice.

Spodný matrac

Systém pružín Bonell ideálne roznáša tlak absorbovaný nosným matracom. Zároveň dodáva celej konštrukcii prirodzenú tuhosť, odrazovú pružnosť, spolu so vzdušnosťou a dlhou životnosťou.

Nosný rám

Poskytuje stabilitu, pocit bezpečia a vďaka veľkej výške je zárukou jednoduchého vstávania.

Veľká variabilita a dizajn presne podľa vás...

Možnosť výberu z rady typov kontinentálnych čiel postele, prevedení čalúnenia a široký výber nožičiek v elegantnom prevedení vám dáva voľnú ruku v tom, ako bude vaše lôžko vyzerať. Záleží tak len na vašom vkuse, čo si vyberiete...