[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.
Úvodná strana Blog Zaujímavé články Certifikácia - Záruka kvalitného odpočinku

Certifikácia - Záruka kvalitného odpočinku

Rastúce uvedomovanie si skutočnosti, že spánok je jedinou skutočnou fázou odpočinku po každodennom zhone a akým spôsobom prispieva k našej duševnej a telesnej pohode, premenilo všetko, čo so spánkom súvisí.
Rastúce uvedomovanie si skutočnosti, že spánok je jedinou skutočnou fázou odpočinku po každodennom zhone a faktu, akým spôsobom prispieva k našej duševnej a telesnej pohode, premenilo všetko, čo so spánkom súvisí. Materiály, látky a výrobné postupy sa prikláňajú k prírodnejšiemu a technologicky vyspelejšiemu spôsobu výroby a dosahujú vyššie normy kvality prísnymi kontrolami.
Pre nami ponúkané výrobky bol vydaný certifikát LGA Prüfzertifikat, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť použitých materiálov.
Certifikácia Prüf-Zertifikat Certifikácia Prüf-Zertifikat2 Certifikácia OEKO-TEX
Všetky naše textilné výrobky sú certifikované certifikácii Öko-Tex Standard 100, čo zaručuje, že neobsahujú ani neprodukujú látky škodlivé pre zdravie človeka. Laboratória robia testy  na prítomnosť alebo uvoľňovanie škodlivých látok v polotovaroch i v hotových textilných výrobkoch (pesticídy, ťažké kovy, formaldehyd, alergény, atď.).
Ergo check
Výrobcovia nami dodávaných matracov ďalej testujú svoje výrobky prístrojom Ergocheck, ktorý umožňuje vyhodnocovať pôsobenie ľudského tela na povrch konkrétneho matraca. Ergocheck je tenká podložka z radu mikročidiel, pripojená k počítaču, ktorý dokáže vyhodnotiť zaťaženie matraca jednotlivými partiami ľudského tela a jeho protitlak na tieto partie. V praxi to znamená, že na prototyp novo vyrábaného matraca sa nechá ľahnúť niekoľko osôb rôznej váhy, výšky a sleduje sa priebeh merania. Na základe výsledkov priestorového 3D grafu sa upravuje tuhosť matraca, zloženie pien jadra, rozloženie a prevedenie anatomických zón matracov a tiež prevedenie poťahu tak, aby dané matrace vyhoveli cieľovej skupine, pre ktorú sú konštruované.
Nech už budete spať na matraci alebo len na vankúši od nás, môžete si byť istý, že budete spať vždy kvalitne...