[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.

Voňa SENSE do Vašej spálne

Vôňa SENSE od spoločnosti Hollandia. Voňa, ktorá bola ako prvá v histórii vyvinutá špeciálne pre použitie v spálňach, aby dotvorila atmosféru pre kludnejšie a spokojenejšie zaspávanie. Prečo vôňa špeciálne do spálne...? Spánok je o správnych matracoch, posteliach a tiež vhodnom prostredí…

Vôňa SENSE od spoločnosti Hollandia. Voňa, ktorá bola ako prvá v histórii vyvinutá špeciálne pre použitie v spálňach, aby dotvorila atmosféru pre kludnejšie a spokojenejšie zaspávanie.

Prečo vôňa špeciálne do spálne...?

Spánok je o správnych matracoch, posteliach a tiež vhodnom prostredí, ktoré nás behom spánku obklopujú. Toto prostredie je tvorené osvetlením, zvukom a v neposlednom rade tiež vôňou. Práve vôna má pre náš spánok zásadný význam, protože dokáže okamžite ovplyvňovať stav mysle. Spoločnost Hollandia vyvinula špeciálnu edíciu vôní SENSE, aby pomohla Vašej relaxácii, uvolneniu a aby ste v spálni mohli okamžite zabudnúť na starosti z celého dňa...

Pri vytváraní vône SENSE bolo dôležité zapojiť nejvyberanejšie esenciálne oleje a dlho pôsobiace parfémy, aby doma vznikol špičkový čuchový dojem, který bude pre našich zákazníkov intímny a zvádzavý.

Najoblúbenejšia vôňa SENSE vychádza z perského jantáru a sladkej madagaskarskej vanilky, ich spojenie vytvára kúzlo, ktoré premení každý priestor v príjemné a hrejivé prostredie.

Všetky výrobky z produktovej skupiny SENSE sú ručne vyrábané a stáčané.

Vône SENSE sú dostupné v týchto variantách:

Aromatický izbový sprej SENSE

Izbová vôňa v spreji. Osviežovač vzduchu v spreji k rozprašovaniu príjemnej a osviežujúcej vône v otevrených priestoroch alebo na bytové textílie. Obsahuje voňavé extrakty tvoriace jedinečnú arómu, ktorá vyvolává domácky príjemnú a prevoňanú atmosféru.

Aromatický difúzer SENSE

Aromatický difuzér vo veľkostiach 200 ml a 500 ml

Osvěžovač vzduchu s tyčinkami okolo seba šíria príjemnú a osviežujúcu vôňu. Obsahuje voňavé extrakty tvoriace jedinečnú arómu, ktorá vyvolává domácky príjemnú a prevoňanú atmosféru.

Aromatický vankúšový sprej SENSE

 

Vôňa na vankúše v spreji. Sprej k aplikácii priamo na Váš vankúš s príjemnou a ukludňujúcou vôňou. Obsahuje voňavé extrakty tvoriace jedinečnú arómu, ktorá pred zaspávaním navodí príjemnú a prevoňanú atmosféru.