[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.
Úvodná strana Blog Zaujímavé články Nová predajňa PreSpánok v Košiciach

Nová predajňa PreSpánok v Košiciach

Novú špecializovanú predajňu nájdete novo aj v Košiciach v OC Cassovia. Príďte si k nám vybrať zo širokého sortimentu slovenských aj zahraničných renomovaných značiek.

Vyberáte nový matrac alebo posteľ do svojej spálne? Ponuka produktov spoločnosti PreSpánok je vám zase o kúsok bližšie. Novú špecializovanú predajňu nájdete novo aj v Košiciach v OC Cassovia. Príďte si k nám vybrať zo širokého sortimentu slovenských aj zahraničných renomovaných značiek.

Odborné poradenstvo na mieru

Tím vyškolených spánkových expertov vám vždy poskytne individuálne poradenstvo a zodpovie každý váš dotaz. Dokážu nájsť to najlepšie riešenie pre každého s ohľadom na jeho vek, váhu a mieru. Zohľadní tiež vaše zdravotné obmedzenia a odporučí vám správnu kombináciu matraca, roštu, vankúša a ďalších produktov pre váš zdravý a pokojný spánok.

Obľúbené a preverené značky

Na predajniach PreSpánok nájdete zastúpenie kvalitných, obľúbených aj cenovo dostupných značiek.

Vyberať môžete z obľúbených českých i zahraničných značiek ako sú matrace talianskej kvality od PerDormire, ďalej rokmi preverená značka TEMPUR, ktorá napĺňa najvyššie očakávania všetkých svojich zákazníkov. Matrac z pamäťovej peny alebo studenej peny značky Enzio alebo z ponuky prikrývok a vankúšov značky Klinmam. Pre vašu relaxáciu ponúkame kompletné inovatívne spacie systémy vo všetkých cenových reláciách.

Ak hľadáte kvalitné obliečky, nemal by Vám uniknúť sortiment značky Veba, ktorý ponúka krásne damaškové obliečky v modernom štýle. A tým naša ponuka rozhodne nekončí, príďte sa na novú predajňu v Košiciach presvedčiť sami a zistíte, aké jednoduché je kvalitne a zdravo relaxovať celú noc.

Obľúbené a preverené značky

Produkty pre kvalitný spánok

Voľba matraca je jedna z najdôležitejších pre kvalitný spánok. Pre každého je vhodný trochu iný matrac s inými vlastnosťami. Vyberajte z matracov z pamäťovej peny, bio peny, studenej peny a tiež z rôznych kombinácií a podôb týchto pien. Tiež môžete vyberať z matracov s rôznymi úpravami poťahu ako je napríklad obsah striebra, uhlíka, aloe vera a pod. Pre zaistenie skvelej hygieny. Nezabudnite tiež, že iný matrac je vhodný pre dospelého a iný pre dieťa. Poraďte sa o výbere s našimi odborníkmi na predajni. Ani voľbu roštu by sme nemali podceňovať. Správnou kombináciou roštu s matracom podporujeme kvalitu spánku a relaxu počas noci.

Nezabudnime ani na výber vankúša a prikrývky. Tie môžete voliť letné, stredne až veľmi hrejivé podľa ročného obdobia a zvýšiť tak kvalitu svojho spánku. Moderné technológie vankúšov a prikrývok ako je povrchová úprava Outlast disponujú vynikajúcimi hygienickými a antibakteriálnymi vlastnosťami a sú tak skvelou voľbou pre alergikov a deti.

A pre úplnosť ešte doplňte svoju spálňu o luxusné obliečky v modernom štýle alebo vône do spálne pre uvoľnenie a upokojenie po náročnom dni.

Objavte svet zdravého spánku teraz tiež v Košiciach v OC Cassovia na adrese Pri Prachárni 4 a presvedčte sa, aké dôležité a zároveň jednoduché je, zabezpečiť si pokojný a zdravý spánok.