[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.

Jar aj vo vašej spálni!

Jar prináša veľa krásnych vecí, na ktoré sa tešíme celú zimu. Prvé slnečné lúče hneď zlepšia každému náladu a prvé jarné kvietky vykúkajú z trávy. Poďme si jar pustiť aj do našich spální! Ako na to? Čítajte ďalej.

Jar prináša veľa krásnych vecí, na ktoré sa tešíme celú zimu. Prvé slnečné lúče hneď zlepšia každému náladu a prvé jarné kvietky vykúkajú z trávy. Poďme si jar pustiť aj do našich spální! Ako na to? Čítajte ďalej.

Oblečte svoju spálňu do jarného kabáta

Pozor na jarnú únavu

Na jar je potrebné dodržiavať určité pravidlá pre kvalitnejší spánok. Je totiž celkom časté, že sa nám môže prejaviť tzv. jarná únava. Po dlhej tmavej zime je nutné doplniť vitamín D, ktorý nám počas zimy tak chýba. Zaraďte tiež viac zeleninový jedál pre naštartovanie metabolizmu. Na jar sa začne v obchodoch a na trhoviskách objavovať krásna čerstvá zelenina, ktorú by sme mali zaradiť do svojho jedálnička čo najčastejšie. Správna strava a dostatok všetkých živín a minerálov zaisťuje kvalitnejší spánok a tým aj kvalitnejšiu životosprávu.

Jarné upratovanie – nezabudnime na spálňu

Každá správna gazdinka to pozná. Jarné upratovanie patrí medzi najväčších strašiakov snäď každej ženy. Nie je však žiadny dôvod pre obavy. Skúste vziať jarné upratovanie pozitívne ako nejakú hru. Základom sú totiž pravidlá, ak si prácu dobre zorganizujte a rozdelíte, bude  aj vaše upratovanie vyzerať ako hračka. Nezabudnite, že aj spálňa by mala byť na zozname upratovania. Poriadne si vyvetrajte a nechajte tak odpariť z matraca prebytočnú vlhkosť (to by ste mali robiť každý deň asi 15 minút), vyperte svoje lôžkoviny, vysajte matrac a priestor pod posteľou. Ak máte chránič matraca, nezabudnite aj ten oprať podľa návodu.

Oblečte svoju spálňu do jarného kabáta

Keď už budete mať takto všetko pripravené na vypranie, čo tak sa pozrieť aj na nejaký krásny jarný vzor na obliečkach. Nie je nič jednoduchšie ako si privolať jar aj priamo do svojej postele. Vyberte si na niektorej z našich predajní z veľkej ponuky rôznych vzorov, farieb a kvalitných materiálov. Či už preferujete jednoduché obliečky alebo nádherne zdobené, u nás si vyberie každý. Za zmienku stoja obliečky zo štúdia PiP. Tieto obliečky sú ručne navrhnuté do najmenších detailov a sú vyrobené v Holandsku. To zaručuje, že obliečky z PiP štúdia sú naozaj originálne a s rovnakým „kúskom“ sa hneď tak nestretnete. Vyberte si z veľkého množstva vzorov na niektorej z predajní PreSpánok.