[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.

5 krokov ku zdravému spánku

Predstavujeme jednoduchý súhrn najdôležitejších krokov, ktoré vedú k dokonalému a predovšetkým zdravému spánku.

1. Výber správneho matraca

Matrac vo vašom spánku hrá zrejme najdôležitejšiu úlohu. Nesmie byť ani mäkký, ani príliš tuhý a tiež by sa mal prispôsobovať krivkám vášho tela. Jeho výberu by sme mali venovať veľkú pozornosť a čas.

 vhodný matrac

2. Výber roštu

Aj napriek tomu, že býva výber roštu podceňovaný, aj on veľmi ovplyvňuje kvalitu nášho spánku. Správna kombinácia roštu a matraca zabezpečuje hlboký a pokojný spánok a tým i toľko dôležitú regeneráciu nášho tela.

vhodný rošt

3. Vhodný vankúš

Výber vankúša by sme mali podriadiť polohe nášho tela pri spánku. Vďaka správnemu vankúši sa môžete rozlúčiť s bolesťami hlavy a krčnej chrbtice.

výber vankúše

4. Posteľ podľa vašich predstáv

Posteľ vyberajte nielen podľa dizajnu, ktorý sa vám páči, ale tiež podľa kvality materiálu. Čím kvalitnejší materiál, tým dlhšie vám vaša posteľ vydrží.

Posteľ

5. Nezapomeňte na doplnky

Chrániče matracov, lôžkoviny, obliečky - bez nich sa jednoducho nezaobídete. Všetky tieto skvelé doplnky zabezpečujú lepšiu hygienu a pohodlie a tým aj zvyšujú kvalitu vášho spánku.

doplnky do spálne

Zistili ste, že je to celkom veda? Spýtajte sa našich spánkových expertov na predajniach a nechajte si poradiť, aké riešenie je pre Vás najlepšie.