[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.
Úvodná strana Blog O roštoch do postele Spoznajte výhody motorovo polohovateľných roštov

Spoznajte výhody motorovo polohovateľných roštov

Určite chcete, aby sa Vaša posteľ dokonale prispôsobila Vašim potrebám. Klasické lôžko môže byť akokoľvek pohodlné, avšak dokáže ponúknuť to najvyššie možné pohodlie? Ak si zaobstaráte lôžko s motorovo polohovateľným roštom, spoznáte úplne novú úroveň zdravého spánku a komfortu.

Posteľ má vo svojej spálni snáď úplne každý z nás. Či už svoju posteľ využívate k spánku, pravidelnému odpoludňajšiemu oddychu, relaxácii alebo práci, určite chcete, aby sa vašim potrebám dokonale prispôsobila. Klasické lôžko môže byť akokoľvek pohodlné, avšak dokáže ponúknuť to najvyššie možné pohodlie? Ak si zaobstaráte lôžko s motorovo polohovateľným roštom, spoznáte úplne novú úroveň zdravého spánku a komfortu...

Najzdravší možný spánok...

Posledné výskumy a lekárske štúdie naznačujú, že najzdravšia poloha pre spánok nie je priama, ale taká, kedy sú nohy a hrudník mierne zdvihnuté a srdce je v jednej rovine s pätami spáča. Práve takú polohu pre Váš spánok si môžete dopriať na polohovateľnej posteli.

Táto poloha zaisťuje najväčšiu úľavu od tlaku a najmenej namáha chrbát najmä v oblasti bedier, uľahčuje dýchanie a zlepšuje funkciu krvného obehu. Spánok na prizdvihnutom lôžku tak prináša množstvo zdravotných benefitov.

 Polohovateľný spací systém Trio

Zdravotné benefity polohovateľných roštov

  • Zmiernenie bolestí chrbta
  • Odoznenie nespavosti a zlepšenie regenerácie
  • Zlepšenie krvného obehu a lymfatického systému
  • Zlepšenie funkcie imunitného systému
  • Zlepšenie dýchania a zmiernenie spánkovej apnoe
  • Miznutie kŕčových žíl
  • Odoznenie migrén

Pohodlie pre súčasný životný štýl

So zdravím ide v spálni ruku v ruke aj komfort, ktorý vďaka zmene nášho životného štýlu naberá nových podôb. Menia sa požiadavky a potreby, ktoré očakávame od nášho lôžka, zo spálne sa stáva živá, aktívne využívaná miestnosť v priebehu celého dňa a práve posteľ s motorovými roštami dokáže tieto nároky naplniť...

Možnosť polohovania, okrem zdravšieho spánku, oceníte aj keď si budete chcieť v posteli pred spaním čítať, sledovať obľúbené televízne programy, pracovať na notebooku alebo len tak tráviť čas s rodinou.

Na rozdiel od manuálne polohovateľných roštov nemusíte navyše pre zmenu polohy vstávať z postele, lebo motorové rošty môžete ovládať priamo z vášho lôžka a to jednoduchým stlačením tlačidla. Túto možnosť oceníte nielen v prípade, keď si budete chcieť dopriať pohodlie, ale postele s motorovými rošty sú vhodné najmä pre ľudí s obmedzenými možnosťami pohybu - tým výrazne uľahčí a spríjemní nielen pobyt v posteli, ale aj vstávanie z nej.

 Podsvietený polohovateľný segmentový rošt TEMPUR

Výhody motorovo polohovateľných roštov

  • Polohovanie lôžka bez námahy
  • Možnosť plynule meniť polohu hlavy, chrbta alebo nôh
  • Ovládanie priamo z lôžka bez nutnosti vstávať z postele
  • Ľahšie vstávanie z postele pri problémoch s pohybovým aparátom
  • Pohodlie pri relaxácii, rekonvalescencii alebo chorobe
  • Každodenný komfort pri zaspávaní, sledovaní televízie alebo čítaní knihy

Zaujala Vás rozmanitosť polohovateľných postelí a chcete spať lepšie? Príďte objaviť výhody polohovateľných roštov a dozvedieť sa viac o zdravotných benefitoch na ktorúkoľvek predajňu PreSpánok na Slovensku!