[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.
Úvodná strana Blog O matracoch Čo je TEMPUR® a čím je výnimočný?

Čo je TEMPUR® a čím je výnimočný?

Predstavujeme ucelenú radu matracov z unikátneho materiálu TEMPUR v kolekciách TEMPUR Original, TEMPUR Cloud a TEMPUR Sensation. Spoznajte v čom spočíva jedinečnosť vesmírneho materiálu TEMPUR, ktorý Vám prináša ten najkvalitnejší spánok.
Co je TEMPUR a čím je jiný?
TEMPUR® je výrobcom a dodávateľom bez-kompromisných riešení pre zdravý spánok v tej najvyššej možnej kvalite. Dôkazom je záruka, dlhá tradícia, použité technológie i certifikáty kvality.
 

Co je TEMPUR a čím je jiný?

Preneste stav bez tiaže do Vašej spálne

Materiál TEMPUR® bol vyvinutý NASA pre pobyt vo vesmíre, ale funguje rovnako dobre vo Vašej posteli. Matrac TEMPUR® vytvára stava bez tiaže a dovoľuje Vašim svalom a pohybového aparátu relaxovať v prirodzenej polohe, bez zbytočného tlaku a zároveň poskytnúť potrebnú oporu. Vy ste tak po prebudení svieži a oddýchnutý.



 

 

Vedeli ste, že...

„85% užívateľov odporučilo matrace TEMPUR® svojim známym, v priemere ho každý odporučil viac ako 7 ľuďom“

 

NOVÁ TECHNOLÓGIA PENY TEMPUR®:

TEMPUR® je opäť priekopníkom, pretože ako prví použili kvapalný CO2 pre ich viskoelastické peny s veľmi vysokou hustotou. 

Vďaka tomuto inovatívnemu spôsobu spracovania CO2 vyrobili hneď 2 nové materiály:
  • TEMPUR® Advanced Material
  • TEMPUR Adapt Material™
 
TEMPUR® Advanced Material

TEMPUR® Advanced Material je nový prémiový materiál. Tento materiál je najprispôsobivejší, aký kedy táto spoločnosť vyrobila. Poskytuje o neuveriteľných 20% väčšiu tlakovú úľavu ako pôvodný materiál TEMPUR®. TEMPUR® Advanced Material absorbuje viac pohybu a prispôsobuje sa lepšie ako kedykoľvek predtým. Tento materiál je vrchnou, komfortnou vrstvou v nových radoch PRO A PRIMA.
TEMPUR Adapt Material™

Úžasná technológia prispôsobenia tela, uvoľnenia tlaku a pohlcovania pohybu, ktorou je TEMPUR® známy, je teraz ešte odolnejšia a dlhodobejšia. TEMPUR Adapt Material™ sa prispôsobí vášmu presnému tvaru a poskytuje kompletnú a nepretržitú podporu, ktorá vydrží. Tento materiál slúži ako podporná vrstva v matracoch PRO a PRIMA.
 

 

Pri jednotlivých kolekciách je možné si vybrať produktový rad. Rozdiely sú popísané pri jednotlivých kolekciách.

Produktové rady sa líšia pomerom jednotlivých materiálov a výškou. Vďaka jednotnej výške naprieč kolekciami je možné jednotlivé matrace spolu kombinovať.
 

Vedeli ste,že...

Prieskum spokojnosti v 12 krajinách ukázal, že ľudia,ktorí poznali rozdiel a našli pre seba ideálny matrac TEMPUR®, sú so svojím matracom natoľko spokojný, že hovoria o ňom pred ostatnými.


 

Kolekcia TEMPUR® Soft

Co je TEMPUR a čím je jiný?

Kolekcia matracov TEMPUR® Soft je navrhnutá pre tých, ktorí preferujú mäkší pocit matraca, ale zároveň požadujú dostatočnú oporu. Veľmi rýchlo reaguje na teplotu a váhu vášho tela pre pocit okamžitého uvoľnenia.

Každú noc si tak môžete pripadať, ako by ste spali na obláčiku. Matrace obsahujú miliardy ultracitlivých buniek, ktoré sa presne prispôsobia vašej hmotnosti, tvaru a teplote.

Prejsť na kolekciu Soft
 

Kolekcia TEMPUR® Medium

Co je TEMPUR a čím je jiný?

Kolekcia matracov TEMPUR® Medium má pocit stredne tuhého matraca pre dokonalú rovnováhu medzi pohodlím a oporou. Pri pohybe na matrac sa materiál rýchlo vracia do pôvodného tvaru, čo zaručí ešte kvalitnejší spánok.

Špeciálne vyvinutý materiál TEMPUR® Advanced Material slúžiaci ako vrchná, komfortná vrstva matraca sa dokonale prispôsobí Vášmu telu. Ide o najprispôsobivejší materiál, aký môžete v matracovom priemysle nájsť. Skladá sa z miliárd ultracitlivých buniek, ktoré absorbujú všetok Váš pohyb podľa tvaru a hmotnosti a zároveň reagujú na Vašu teplotu.

Prejsť na kolekciu Medium
 

Kolekcia TEMPUR® Medium Firm

Co je TEMPUR a čím je jiný?

Kolekcie matracov TEMPUR® Medium Firm sú navrhnuté ako stredne tvrdé matrace s extra rýchlym prispôsobením a veľmi pevnou oporou. Ide o pevnejší pocit, ktorý však využíva všetky výhody materiálu TEMPUR®.

Matrace TEMPUR® Medium Firm vytváří lehce pružinový efekt s dostatečnou komfortní vrstvou materiálu TEMPUR®, která zredukuje tlakové body, které mohou v noci vést k nutnosti se převalovat a otáčet.

Prejsť na kolekciu Medium Firm
 

Kolekcia TEMPUR® Firm

Co je TEMPUR a čím je jiný? 8

Kolekcia matracov TEMPUR® Firm predstavuje riešenie pre všetkých, ktorí chcú spať kvalitne, ale materiál TEMPUR® im prišiel príliš mäkký. Matrace boli navrhnuté pre tých, čo chcú od svojho matraca vyššiu tuhosť, stabilnú oporu a zároveň chcú mať zachované všetky výhody materiálu TEMPUR®.

Ide o revolučnú penu, ktorá sa pod vplyvom našej teploty dokonale prispôsobí tvaru tela a zaisťuje hlboký a pohodlný spánok.

Prejsť na kolekciu Firm

 

Produkty TEMPUR®

Tempur to nie sú len unikátne a komfortné matrace, ale ucelený spací systém, ktorý Vám ponúka všetko čo potrebujete pre nekompromisný kvalitný a kludný revitalizujúci spánok. Pozri sa taktiež na ďalšie produkty TEMPUR...

Vyskúšajte TEMPUR® na vlastnú kožu

Zaujala Vás naša ponuka alebo ďalšie produkty TEMPUR®? Chcete sa dozvedieť niečo viac?

Nájsť najbližšiu predajňu