[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.

Ako vybrať lôžkoviny?

V dnešnej dobe sa na trhu stretávame s veľkým počtom rôznych druhov lôžkovín. Na prvý pohľad sa síce môžu zdať rovnaké, no nie je tomu tak. Líšia sa materiálom poťahu, spôsobom spracovania, druhom náplne, gramážou náplne a podobne. Ako si teda vybrať typ, ktorý Vám bude maximálne…

V dnešnej dobe sa na trhu stretávame s veľkým počtom rôznych druhov lôžkovín. Na prvý pohľad sa síce môžu zdať rovnaké, no nie je tomu tak. Líšia sa materiálom poťahu, spôsobom spracovania, druhom náplne, gramážou náplne a podobne. Ako si teda vybrať typ, ktorý Vám bude maximálne vyhovovať?
 
Široký sortiment lôžkovín sme pre Vás rozdelili do štyroch základných skupín. Každá skupina je charakteristická určitými úžitkovými vlastnosťami, podľa ktorých si ľahko vyberiete ten pravý výrobok práve pre Vás, či už sa bude jednať o prikrývku alebo vankúš.

Letné lôžkoviny

Letné lôžkoviny sú ľahké prikrývky vhodné predovšetkým počas letného obdobia.  Vyznačujú sa vynikajúcou absorpčnou schopnosťou a odvádzaním vlhkosti, sú veľmi priedušné a schopné termoregulácie, poskytujú chladivý efekt a majú antibakteriálne účinky. Sú taktiež vhodné pre alergikov.

letné lôžkoviny

Výplň podušiek pozostáva z kombinácie polyesterových guľôčok a špeciálnych polyuretánových tyčiniek. Táto zmes zabezpečuje pružnosť, mäkkosť a stabilnosť podušky. Výplň letných prikrývok pozostáva z vysoko kvalitného vlákna o váhe 200 g/m2.
 
Letné lôžkoviny znamenajú príjemné spanie v teplom období...

Stredne hrejivé lôžkoviny

 
Stredne hrejivé lôžkoviny zabezpečujú výbornú termoreguláciu na lôžku a sú vhodné pre celoročné používanie. Medzi hlavné prednosti stredne hrejivých lôžkovín patrí odvádzanie vlhkosti tela, vynikajúca termoregulácia, antibakteriálne účinky, ľahkosť, vzdušnosť a nadýchanosť. Sú taktiež vhodné pre alergikov.

Stredne hrejivé lôžkoviny

Výplň podušiek pozostáva z kombinácie polyesterových guľôčok a špeciálnych polyuretánových tyčiniek. Táto zmes zabezpečuje pružnosť, mäkkosť a stabilnosť podušky. Výplň stredne hrejivých prikrývok pozostáva z vysoko kvalitného vlákna o váhe 300 g/m2.
 
Stredne hrejivé lôžkoviny prinášajú príjemné spanie po celý rok...

Vysoko hrejivé lôžkoviny

 
Vysoko hrejivé lôžkoviny sa vyznačujú nízkou hmotnosťou, jedinečnou ľahkosťou a zároveň mimoriadnou hrejivosťou. Sú vhodné predovšetkým počas zimného obdobia, prípadne pre uzimených užívateľov. Medzi hlavné výhody vysoko hrejivých prikrývok - TU MAS CHYBU V CZ TEXTE !!!patria veľmi dobré tepelno izolačné vlastnosti, výborná hrejivosť, antibakteriálne účinky, ľahkosť, vzdušnosť a nadýchanosť. Sú vhodné aj pre alergikov.

vysoko hrejivé lôžkoviny

Výplň podušiek pozostáva z kombinácie polyesterových guľôčok a špeciálnych polyuretánových tyčiniek. Táto zmes zabezpečuje pružnosť, mäkkosť a stabilnosť podušky. Výplň vysoko hrejivých prikrývok pozostáva z vysoko kvalitného vlákna o váhe 400 g/m2.
 
Vysoko hrejivé lôžkoviny prinášajú príjemný spánok po celú zimu...

Vyvárateľné lôžkoviny

 
Vyvárateľné lôžkoviny prinášajú vysoký hygienický štandard a sú vhodné na celoročné používanie. Ich hlavné výhody spočívajú predovšetkým vo výborných tepelno izolačných vlastnostiach, jemnosti, vzdušnosti a nadýchanosti. Vďaka možnosti prania pri 95° C umožňujú udržiavať mimoriadne vysoký hygienický štandard. Sú vhodné aj pre alergikov.

vyvárateľné lôžkoviny

Výplň podušiek pozostáva z kombinácie polyesterových guľôčok a špeciálnych polyuretánových tyčiniek. Táto zmes zabezpečuje pružnosť, mäkkosť a stabilnosť podušky. Výplň vyvárateľných prikrývok pozostáva z vysoko kvalitného vlákna o váhe 300 g/m2.
 
Vyvárateľné lôžkoviny znamenajú príjemný spánok s vysokým hygienickým štandardom po celý rok...
 
Veríme, že naša ponuka Vám uľahčí orientáciu v širokej ponuke postelných výrobkov a pomôže s výberom tých správnych lôžkovín, čím prispejeme k vytvoreniu lepších podmienok pre Váš zdravý a príjemný spánok.