[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.
Úvodná strana Blog O matracoch Technológia TEMPUR Breeze pre svieži spánok

Technológia TEMPUR Breeze pre svieži spánok

Predstavujeme TEMPUR Breeze™, pohodlie a sviežosť pre úžasný spánok. Inovácia vysoko účinnej spánkovej technológie TEMPUR® pokračuje a aby ste mohli nájsť pravý matrac pre Vaše pohodlie sú modely Breeze dostupné v troch kolekciach.

Predstavujeme TEMPUR® Breeze™
Odvetrávanie matracov novej generácie

Tempur Breeze
 

Inovácia vysoko účinej spánkovej technológie TEMPUR® pokračuje.

Hlavnými prednosťami matracov TEMPUR® Breeze™ sú nový patentovaný TEMPUR® Climate Material™ a špeciálny poťah. Tieto prvky zaisťujú odvádzanie nadbytočnej vlhkosti a prinášajú Vám tak unikátny pocit sviežosti. Znižovanie relatívnej vlhkosti a podporovaním prúdením vzduchu Breeze zlepšuje mikroklímu a pomáha Vám cítiť sa i v spánku sviežo. 

Aby ste mohli nájsť ten správny matrac pre Vaše pohodlie, sú modely Breeze dostupné v kolekciach Original, Sensation i Cloud.

 

Nová technológia Breeze

 

Dostupná v 3 kolekciach

Ako funguje TEMPUR® Breeze™ 

TEMPUR® Breeze ™ si viedol v nezávislom teste relatívnej vlhkosti výnimočne. Nižsia relatívna vlhkosť Vám pomáha spať v suchu a cítiť sa sviežo.

TEMPUR Breeze  
Diamond Medicontur Royal  
Dormeo Octaspring 5500  
Bultex Kioma  
     

V jadre matraca Breeze sa nachádza TEMPUR® Climate Material™ alebo TCM, ktorý behom Vašeho spánku v kombinácií so špeciálnym 3D poťahom ,pomáha zlepšiť mikroklímu vo Vášom okolí. Akákoľvek vlhkosť ľahko prechádza cez 3D poťah preč od Vašeho tela.  

Vrstva TCM so široko otvorenými bunkovými stenami potom umožňuje rýchlejší a efektívnejší presun vlhkosti a zaručuje lepšiu prievzdušnosť materiálu, ktorý Vám prinesie pocit sviežeho spánku a väčšieho pohodlia.

TEMPUR Original Breeze

 

TEMPUR Original Breeze Navrhnutý tak, aby zvýšila pohodlie a sviežosť priebehu Vašeho spánku. Táto matrace obsahuje vrstvu TEMPUR Climate Material™, ktorý pomáha zlepšovať prúdenie vzduchu v matraci. 

Ventilácia je podporená špeciálnym 3D poťahom, ktorý môžete zvliecť a vyprať. 

Vrstvy matraca TEMPUR Original Breeze 22

 Vrstva TEMPUR TCM  5 cm
 Podporná vrstva TEMPUR  6 cm
 Odolná základňa HR  11cm

 

Posteľ s matracmi Tempur original breeze 22 cm
 

TEMPUR Cloud Breeze

 

TEMPUR Cloud Breeze Navrhnutý tak, aby zvýšil pohodlie a sviežosť Vašeho spánku. Tento matrac obsahuje vrstvu TEMPUR Climate Material™, ktorá pomáha zlepšovať prúdenie vzduchu v matraci.

Ventilace je podpořena speciálním 3D potahem, který můžete sejmout a vyprat. Ventilácia je podporená špeciálnym 3D poťahom, ktorý môžete zvliecť a vyprať.

Vrstvy matrace TEMPUR Cloud Breeze 22

 Vrstva TEMPUR TCM  5 cm
Podporná vrstva TEMPUR ES  6 cm
 Odolná základňa HR  11cm

 

Posteľ s matracmi Tempur cloud breeze 22 cm
 

TEMPUR Sensation Breeze

 

TEMPUR Sensation Breeze Navrhnutý tak, aby zvýšil pohodlie a sviežosť Vašeho spánku. Tieto matrace obsahujú vrstvu TEMPUR Climate Material™, ktorá pomáha zlepšovať prúdenie vzduchu v matraci.

Ventilácie podporená špeciálnym 3D poťahom, ktorý môžete zvliecť a vyprať.

Vrstvy matraca TEMPUR Original Breeze 22

 Vrstva TEMPUR TCM  5 cm
 Podporná vrstva TEMPUR HM  6 cm
 Odolná základňa HR  11cm

 

Posteľ s matracmi Tempur sensation breeze 22 cm
 

Polštář TEMPUR Breeze

 

Vankúš Tempur Breeze Vankúš je vyrobený z unikátneho TEMPUR Climate Material™ a má špeciálny 3D poťah s otvorenou štruktúrou. Toto všetko v kombinácií s ventilačnými bokmi zlepšuje mikroklíma okolo Vašej hlavy a krku. 

Vankúš je vhodný pre vätšinu polôh spánku

vätšina polôh spánku