[email protected]
+421948062906
poradenská linka je dostupná Po - Pia od 8:00 do 18:00 a So - Ne od 9:00 do 16:00
Menu Zatvoriť
0 0 €
Váš košík je zatiaľ prázdny.

Prečo zvoliť matrac TEMPUR

Prečo sú matrace TEMPUR lepšie ako iné matrace a čím si získali priazeň miliónov spáčov po celom svete? Inovatívny materiál pôvodne vyvinutý pre pohodlie a bezpečnosť kozmonautov v NASA našiel postupne svoje uplatnenie aj v spálni. Ako ale vie ovplyvniť váš spánok?
 

Čím si matrace TEMPUR získali priazeň miliónov spáčov po celom svete? Inovatívny materiál pôvodne vyvinutý pre pohodlie a bezpečnosť kozmonautov v NASA našiel postupne svoje uplatnenie aj v spálni. Spací systém TEMPUR je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálne pohodlie a podmienky pre ten najkvalitnejší spánok, ako by ste spali v stave beztiaže...

 

Maximálne zníženie tlaku

Materiál TEMPUR® pohlcuje tlak a rovnomerne rozkladá telesnú hmotnosť. Vďaka tomu vzniká na matraci oveľa menej tlakových bodov a Vy tak môžete telu dopriať pohodlný a ničím nerušený spánok bez prevaľovanie a otáčania.

Matrac TEMPUR má výrazne menej tlakových bodov


 

Lepšia absorbcia pohybu

Materiál TEMPUR® absorbuje pohyb lepšie ako iné materiály, čo je vidieť pri meraní odrazu. Čím je odraz nižší, tým lepšie materiál pohyb pohlcuje a vytvára pokojnejšie prostredie pre spánok Váš aj vášho partnera.

Lepšia absorbcia pohybu


 

Individuálna podpora tela

Materiál TEMPUR® je navrhnutý tak, aby sa individuálne prispôsobil a vyhovoval Vám. Viskoelastické bunky TEMPUR® absorbujú hmotnosť, dokonale kopírujú tvar tela a poskytujú mu oporu presne tam, kde potrebuje. Vďaka tomu Vás nikde nič netlačí a Vy spíte v správnej polohe pokojne po celú noc.

Dokonalá opora tela na matraci TEMPUR

Skúška časom

Matrace TEMPUR® obstoja aj v skúške času. Ich životnosť totiž približne dvakrát presahuje zvyčajnú životnosť iných matracov. Garancia životnosti je dokladom vysokej kvality matracov TEMPUR®.

Garancia matracov TEMPUR

Správny pocit pre každé telo

TEMPUR® ponúka 4 kolekcie matracov, každú s odlišným pocitom. Vďaka tomu si každý môže vybrať pocit, ktorý mu vyhovuje. Všetky pocity navyše v jednotných výškach matracov, ktoré tak môžete ľubovoľne kombinovať. Vyskúšajte ich a nechajte svoje telo vybrať.


Chcete sa o matracoch a spacom systéme TEMPUR® dozvediet viac? Príďte si ich vyskúšať do predajní PreSpánok kdekoľvek na Slovensku.