DOPRAVA MATRACOV A POSTELÍ ZADARMO
[email protected]
+421 948 062 906
poradenská linka je dostupná každý deň od 8:00 do 19:00.

Súhlas so spracováním osobných údajov

Transparentnosť a kontrola

Nepřetžite máte kontrolu nad tým, aké osobné údaje spracovávame a svoj súhlas kedykoľvek odvolať. Napríklad sa odhlásiť z odberu noviniek.

Zodpovednosť

S osobnými údajmi nakladáme vždy podľa platných zákonov, to sa týka aj ich spracovania a zabezpečenia. Zároveň je nikdy neposkytujeme nikomu ďalšiemu.

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Udeľujem týmto spoločnosti PreSpanok, IČO: 46083502, so sídlom: Nové záhrady 13/A, 821 05 Bratislava, dobrovoľne a na základe dohody, súhlas so spracovaním svojich uvedených osobných údajov za účelom telefonického aj písomného oslovenie s obchodnými ponukami a marketingovými oznámeniami (napr. ponuky akčného sortimentu, výpredajov, súťaží atď.). Bol som oboznámený s tým, že spoločnosť PreSpanok s.r.o. bude zhora uvedené osobné údaje na základe môjho súhlasu uchovávať, patrične chrániť, vyhodnocovať a na základe týchto údajov ma môže kontaktovať, a to najdlhšie po dobu 10 rokov od udelenia tohto súhlasu. Desaťročnú lehotu spoločnosť PreSpanok s.r.o. odôvodňuje tak, že sa jedná o štandardnú a vhodnú dobu na výmenu matracu za nový, a vďaka tomu môže ponúknuť vhodný produkt. 

Za účelom aktuálnosti týchto údajov sa zaväzujem oznámiť akúkoľvek zmenu spracovávaných osobných údajov. Tento súhlas so spracovaním mojich osobných údajov udeľujem slobodne, vážne, určite a zrozumiteľne, s plným vedomím možných dôsledkov a súvislostí a s poučením o právach, vyplývajúcich mi zo zákona o ochrane osobných údajov. Zároveň mi bolo zrozumiteľne oznámené, že moje osobné údaje môžu byť poskytnuté tretím osobám - spolupracujúcim spoločnostiam, za vyššie uvedeným účelom. Tieto spolupracujúce spoločnosti sú: ProSpánek SE so sídlom Hybernská 1271/32, 110 00 Praha, Česká republika

Ďalej som poučený, že mi kontaktná osoba spoločnosti PreSpanok s.r.o. (mail: [email protected]a tel. č. +421 948 062 906) umožňuje prístup k mojim osobným údajom, poskytne všetky informácie o mojich osobných údajoch, ktoré spracováva, a zároveň u tejto osoby môžem svoj súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek a bez udania dôvodu odvolať a žiadať o opravu alebo vymazanie mojich osobných údajov, obmedzenia spracovania, namietať proti spracovaniu či uplatniť právo na prenosnosť údajov. V súvislosti so spracovaním možno podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov.

Ochrana osobných údajov
Osobný odber na predajniach

Osobný odber na predajniach

Vďaka širokej sieti kamenných predajní PreSpánok Vám ponúkame možnosť bezplatne si objednávku vyzdvihnúť na jednej z našich predajní po celej SR.

45 denná záruka vrátenia peňazí

45 denná záruka vrátenia peňazí

Ak zistíte po obdržaní tovaru, že Vám nevyhovuje, máte možnosť ho do 45 dní BEZ UDANIA DÔVODU VRÁTIŤ a budú Vám ihneď zaslané peniaze.

Garancia najnižšej ceny

Garancia najnižšej ceny

Ak by ste vybrali produkt a iný internetový obchod ho ponúka lacnejšie, zaručujeme Vám, že cenu Vašeho nákupu znížime o 4,- € pod cenu konkurencie.

Predvoľby cookies

  • Vaše súkromie
  • Nevyhnutné cookies
  • Výkonnostné cookies
  • Funkčné cookies
  • Marketingové cookies